Azok a fajta képzések, amelyek nem tanfolyam jelleggel indulnak. Egy része szezonális, egy része tanfolyamokhoz illesztett kiegészítő edzések. A tanulási folyamat részeként klikkert is használunk bizonyos helyzeteknél, ennek helyes tanulását is elsajátítod.

Víziónk a kutyák fizikai és mentális stimulációjának egyensúlyba helyezése, mint boldog kutyalét. Akik tanfolyamot nem akarnak / tudnak végezni, azok számára ezt a lehetőséget nyitottuk meg, hogy boldogabbá tehessék a kutyájukkal való kapcsolatot és együttlétet.

Az edzésekhez az eszközök és a játékok az oktatóközpontban rendelkezésre állnak, saját eszközök kiválasztásában segítünk.

1. Játékok tanulása (helyes módon):

 1. zsákmányszerző ösztön előhívása és fejlesztése
 2. labda játék (több féle)
 3. frizbi
 4. puller (és egyéb húzogatós játék)
 5. dummy
 6. aport (több féle)

2. Ügyességi – erőnléti oktatás, edzés (elsősorban a kültéri pályákon elhelyezett több, mint 20 elemen való edzés):

 1. akadályok (több féle)
 2. ügyességi elemek (több féle)

3. Trükkös játékok / mutatványok:

 1. forog – pörög
 2. piti – pacsi
 3. tánc (test kommunikációs)
 4. szlalom (lábközt)
 5. és így tovább…

A fenti oktatások / edzések ca. 1 órás tréningek és maximum 5 kutyával megtartott órák. Az edzéseket a Facebook oldalunkon tesszük közzé Dogvanguard Kutyás Oktatóközpont” néven találsz meg minket, kedvelj és kövess minket, így értesülsz a meghirdetett edzések időpontjáról és részleteiről.

Ezek az edzések nem bérletes rendszerben történnek, kihirdetéskor jelentkezés szükséges (facebook-on vagy e-mailben). Szabályunk: amennyiben jelentkezést regisztráltál, de nem jelensz meg, úgy a következő 6 hónapban a jelentkezésedet nem fogadjuk el (a csoport létszám miatt fontos, hogy a meg nem jelenőket szűrjük és időszakosan korlátozzuk, mert emiatt más kutyák maradhatnak le a jelentkezésről / edzésről).

Covid-19: A kutyaiskolánk Székesfehérváron kiemelkedő intézkedések mellett tartja a professzionális kutyakiképzéseket.
%d blogger ezt szereti: