Kutya Mentorként az integratív kutyakiképzést képviselem, egyedülállóan Magyarországon.

Ez a szakterület még nem elterjedt, és még nyugaton is csak az utóbbi években vált sikeressé ez a szakág. A kutyás szakemberek körében nem igazán népszerű az integratív szemléletű kutyakiképzés, ez nem is csoda, hiszen jóval több ismeretet és gyakorlatot igényel, mint egy klasszikus kutyaiskola működtetése. Be kell vallanom, jóval “melósabb” is, hiszen a gazdasági lehetőségei (magyarul bevétele) nem biztosítanak “jó kedvet”, a tudás és a tapasztalat értéke itthon nem árazható be a méltó összegre. Az integratív kutyakiképzés folyamatos önképzést, önkéntes munkákat igényel, így ez nem tud csak egy szakma lenni, ez egy olyan hivatás, amelyre valaki vagy felteszi az életét, vagy nem csinálja…

Nagyon biztató, hogy milyen hatékonysági eredmények vannak! A gazdik érthető és használható tudást kap, megismeri a kutya világát. Nincs annál jobb érzés, mikor a végzett gazdi a tudástól önbizalmat kapva, kutyáját sokkal jobban értve válik magabiztossá és még tudatosabbá.

A kutyás foglalkozásokon túl fontos küldetésnek tartom, hogy tudást adjak az embereknek! Ezért olyan ismeretterjesztő, érdekes előadásokat és fellépéseket vállalok, amelyek az egyéni érdeklődésen túl társadalomformáló hatásúak is.

Saját előadás anyagaim különböző felépítéssel és tartalommal rendelkeznek, minden esetben igazodva a közönség igényéhez 🙂 Ezen felül olyan nagyszerű kutyás szakembereket is meghívok magammal, akik személye, tudása, tapasztalata tovább emeli a színvonalat és az élvezhetőséget!

Az óvodai előadásoktól a gazdik csoportos képzési előadásáig válogathat, tekintse meg a részleteket az aloldalakon!

Amennyiben nem talál olyan előadást vagy elnevezést, amely az igényéhez vagy elképzeléséhez passzol, de szeretne kérni rendezvényre, intézménybe, vagy akár csak egy településen több gazdinak képzést, vegye fel velünk a kapcsolatot és megszervezzük az alkalmat!

Székesfehérváron kívül, amennyiben egy-egy városban vagy településen igény van rá, megtartjuk a “Gazdiképző” vagy “Kutyát akar a gyerek” előadást is (minimum 5 fő esetén várjuk a jelentkezést).

Oktatási intézmények, önkormányzatok is igényelhetik a szolgáltatást, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az “Elérhetőségek” oldalon a megfelelő e-mail címen!

%d blogger ezt szereti: