A Gazdiképző előadás során megkapod a tudást ahhoz, hogy a kutyád és közted lévő kapcsolat boldog legyen! A kutyák alapvetően jól alkalmazkodnak a környezetükhöz, de vajon gazdiként ismered-e a kutya kiegyensúlyozottságához vezető igényeket?

Az előadás “integratív szemléletű” képzés, amely nem csak a tréneri, de az etológiai, orvosi szempontokból gyúrja össze a megoldást. Magyarországon még az integratív kutya képzés nem terjedt el, de talán azt már sok gazdi érzi és tapasztalja, hogy csak a kutyasuli sémái nem teszik élvezhetővé a kutyatartást, a vele való együttélést. Egyre több kutyasulit végzett gazdi keres fel, akik megfelelő tudást kapva már sokkal boldogabbak a kutyájukkal. Remélhetőleg az integratív szemléletű kutya kiképzés egyre elterjedtebb lesz és így javulhat a valóban hozzáértő gazdik száma is, amely egyre élvezhetőbbé teszi a kutyával való kapcsolatokat.

Az előadások állandó helyszíne Székesfehérvár (eseményként meghirdetve a Dog-Vanguard facebook csoportban), de külső helyszíneken is megvalósul, ha legalább 8-10 gazdi kéri, vagy szervezet, intézmény igényli.

A részletekről érdeklődj, a kapcsolatot az Elérhetőségek oldalon a “show” jelölésű e-mail címen veheted fel velünk.