Kutyák és gazdik csoportos képzése Székesfehérváron.

A “Városi kutya program” és a csoportos képzés keretében több helyszínen.

Székesfehérváron valós, városi környezetben kisebb csoportos képzéseken sajátíthatod el az alap engedelmességi feladatokat, itt tanulod meg kutyusoddal az együttműködést. Gazdi és kutyus kapcsolata folyamatosan fejlődik, ahogy a képzésen minél több mindent elsajátítotok. A városi léthez alapvető fontosságú engedelmes viselkedést megtanítjuk a kutyusnak, ahogy az ehhez szükséges módszereket, eszközöket, hangsúlyokat és mozdulatsorokat a gazdinak is.

A szervezett csoportos képzés Székesfehérvár Nyúl dűlőben hamarosan indul. A csoport korlátozott, előzetes regisztráció és egyeztetés szükséges.

Érdeklődni az “Elérhetőség” oldalon található, képzésnek megfelelő e-mail címen lehet.

Fontos tudni, hogy az “integratív kutya tréning” eltér a manapság kutyakiképzéssel foglalkozó kutyaiskolák módszereitől, sematikus szemléletétől. A Dog Vanguard oktatásai komplexebb szemléletmóddal rendelkeznek, amely itthon még alig elérhető. A képzések, előadások integratív jellege az orvosi-etológiai-tréneri szakszempontok alapján épülnek fel. Kutya Mentorként azt vallom, hogy a kutya viselkedése és viszonyulása a gazdihoz és a környezetéhez sokkal összetettebb, mint önmagában egy kutyakiképzésen megszerezhető fegyelmezési feladatsor. Ne felejtsük el, a fegyelmezett kutya nem ugyanaz, mint az engedelmes kutya. A legfontosabb, hogy az együttélés során gazdi és kutyusa egyaránt jó és kellemes életet éljen egymás mellett.