Kutya (és gazdi) egyéni képzése.

Az egyéni képzés minden esetben felméréssel kezdődik, mely alkalmak során a kutya általános viszonyulása és viselkedése kerül feltérképezésre. A képzés megkezdése előtt “Esetlap” kitöltése szükséges, melyből a Mentor képet alkot, a felmérés, képzési, viselkedést módosító vázlatot készít. Az esetlapon a gazdi minden olyan adatot és információt megad, amely a kutyusra, tartási körülményére és viselkedésére vonatkozik. A Dog Vanguard fontosnak tartja, hogy bizonyos szabályokat megköveteljen és a kutya jóléte miatt néhány vállalást megkérjen a gazdi részéről (pl. chipszám, melyet a Mentor a foglalkozás megkezdése előtt ellenőriz, amennyiben a regisztráció hiányzik, haladéktalanul értesíti a gazdit; a kutyus eddigi betegségei vagy műtétjei, tartási körülmények, stb.).

Jelenleg az egyéni képzés keretében 2 féle tréning választható, a “Városi Kutya Program” és az “Életmód Program”. Mindkét képzési típus több alkalmas bérlettel vehető igénybe, illetve kombinálható csoportos képzéssel (előzetesen egyeztetve).

Általában az első jelentkezéstől pár héten belül kaphatsz már időpontot, aktuális leterheltség és lehetőség ügyében bátran érdeklődj!

Az egyéni képzések során leginkább a kutyád saját személyisége van figyelembe véve, nem sematikus kutyakiképzést kapsz! Segítelek tovább fejleszteni a közted és kutyusod közötti összhangot, kommunikációt!

Fontos tudni, hogy a jó gazdi nem az, aki mindent tud, hanem aki mindig törekszik! 🙂 Jó gazdi az “Elérhetőségek” oldalon jelentkezhet, érdeklődhet a “dogtraining” kezdetű e-mail címen.