Dunántúlon, először nálunk lett elérhető ez a képzési forma! (figyelem: másolják (!) kezdők, végzettség nélküliek, tapasztalat és eredmény hiányában történő “oktatással” sokat ronthatnak a kutyádon, dönts jól, gyere hozzánk!

Az oktatóközpont szakmai és emberi igényességéhez igazodva a hazánkban és nemzetközileg is legelismertebb tréner fogad Benneteket nálunk!

Fábián Beatrix vezető tréner

Az Oktatóközpont csoportos képzésének keretein belül az alábbi modulokat oktatjuk le Neked:

 • Ring etikett
 • Ringdresszúra
 • Kutya beállítás
 • Felvezetés
 • Kiállításra való felkészítés

Csoportos tanfolyam előnye (a kizárólag magánképzéssel szemben / mellett): mivel a kiállításokon is több kutya van felvezetésben, ezért nálunk már valós helyzetben tanulsz a kutyáddal!

Kutyád szocializációt is tanul korosztályos különbséggel, hiszen a versenyeken szintén kölyök és felnőtt kutyák is részt vesznek és sok esetben közvetlen környezetben mérettetnek meg.

A célunk, hogy a hazai kutyák és gazdái a legjobb körülmények között készülhessenek fel, hogy a legjobbtól tanuljatok, hogy a csoportos képzéssel megadjuk azt az előnyt, hogy kutya és gazdi már valós versenykörülményre jellemző helyzetben sajátítsa el a tudást.

Kiknek ajánljuk?
Komoly ambíciókkal rendelkezőknek és kezdőknek, tenyésztőknek és hobbi kutyatartóknak egyaránt!

Oktatási rend:

 • Alkalmankénti részvétel: 5.000,- Ft / fő (személy, akár több kutyával)
 • Bérletes rendszer: 9+1 alkalmas: 45.000,- Ft (3 hónapig érvényes)

Bekerülés: 

 1. lépés: jelentkezési lap kitöltése és beküldése (és az abban választott képzési díj befizetése) — > Jelentkezési lap <
 2. lépés: sikeres jelentkezés esetén (1. lépés után) bekapcsolunk a Facebook csoportunkba, ahol már választhatod is a dátumokat, ezzel foglalva a számodra megfelelő időpontokat!

Órarend (60 perces csoportos foglalkozásokban, folyamatosan *kivéve: szakmai – kiállítások – elfoglaltság esetén, melyet a Facebook privát csoportban – regisztrált tagok részére –  a pontos órarend jelez):

 • hétfőnként (október 5-től): 18.30-tól,
 • szerdánként (október 7-től): 18.30-tól,
 • vasárnaponként (október 11-től): 13.00 órától

Figyelem: kifogásolható szociális viselkedés esetén – idegen kutyák / emberek jelenlétében – nehezen kezelhető kutya (agresszívitás, dominancia, egyéb) csoportos képzésre nem hozható! Ilyen esetben előre és személyesen egyeztetett önálló órára van csak lehetőség, feltérképezés és illeszthetőség vizsgálatát és megítélését kizárólag a vezető tréner végezheti (külsős véleményt nem fogadunk el!).

Jelentkezz ide kattintva pár perc alatt: > Jelentkezési lap <

Magánóra lehetőségét korlátozottan tudjuk biztosítani, ennek lehetőségéről személyes egyeztetés szükséges a vezető trénerrel.

Jelentkezés iránt érdeklődj e-mailben vagy telefonon.

Várunk szeretettel 🐾🐩❣️

%d blogger ezt szereti: