Nyugat-Európa után itthon is egyre népszerűbb a birkaterelés.
Csodálatos sport, hiszen bizonyos fajták kódolva vannak a terelésre, mi magunk is műveljük kutyáinkkal, így a kutyaiskola oktatás keretében is biztosítja a képzést.

        

Nálunk megtanulod, mik az alapok, felmérjük a kutyádat és az ösztönkészletét, és ha kedvet kaptál hozzá, netán sport- vagy verseny elképzelésed van, előkészítünk!
Nemzetközileg elismert terelő edzők keze alá dolgozunk.

       

Csoportos oktatás (5 alkalom bérlettel) VAGY egyéni foglalkozás (legalább 3 alkalom, részletek telefonon, egyéni időpont, egyéni terület, egyéni metodika alapján)

Következő induló csoportos tanfolyam (maximum 5 kutya):

Téli időszakban kizárólag egyéni oktatás lehetséges (időjárás függő)


Novemberben Szaporcán, a Duna-Dráva Nemzeti Parkban, Ős-Dráva Látogatóközpontban tartunk teljes hétvégés eseményt (az oktatásra minden hely elkelt ! November 28. szombat: 11 kutya, 29-e vasárnap: 11 kutya kerül oktatásra:


Nálunk:

         

Az oktatások alkalmával elsősorban az irányíthatóságot alapozzuk meg, alap engedelmességet alakítunk ki a juhok közelében / jelenlétében, ösztönt térképezünk fel,  NEM JUHOKAT HAJKURÁSZTATUNK A KUTYÁVAL terelés címén !!! További részletekért telefonálj a +36 20 4144 771-es telefonszámra!

Kiknek ajánljuk:

  • terelés iránt érdeklődő kutyatulajdonosoknak,
  • már tereléssel ismerkedő kutya-gazdi párosoknak,
  • kezdőknek és nem kezdőknek.

Jöhet 4-5 hónapos kölyök is, felnőtt kutya is, és már terelést kipróbáló (engedelmességet / irányíthatóságot javítani kívánó) kutya-gazdi páros is, sok esetben a terelő edzők javaslatára érkeznek kutyások.

Az alábbi fajtákat fogadjuk:
Beauceron, Briard, Svájci juhász, Pireneusi juhász, Collie, Mudi, Belga juhász (Tervueren, Malinois, Groenendael), Corgi, Kelpie, Ausztrál juhász, Puli, Pumi, Kelet-Európai juhász, Shetlandi, Picard.

%d blogger ezt szereti: