Iskolánk vezetősége mindig kiemelt hangsúlyt fektetett az egészség megóvására és a biztonságra! Eljött az idő, hogy az időjárási tényezők változásával újabb figyelmeztetést és ajánlást tegyünk közzé!

A klímaváltozás következményeként egyre forróbb nyarakra és szélsőséges időjárásra kell berendezkednünk, ami változtatást, nagyobb odafigyelést kíván a kutyáinkra is!

Eddig leginkább munka- és sportkutyáknál ajánlott, mára – általunk legalábbis – a hobbi kutyások számára is védelmet biztosít, nagy melegben, ha felkészülünk az ELEKTROLIT- ÉS SÓPÓTLÁSRA kiegészítő termékkel. Meggyőződésünk, hogy a lassan számunkra is elviselhetetlen hőség a kutyákat is egyre jobban megviseli, ami folyadékvesztéssel jár (nem a vizet jelenti, lsd. a cikket). Ezért AJÁNLJUK MINDEN KUTYÁS SZÁMÁRA, ISKOLÁNKBA JÁRÓ KIKÉPZÉSEK SORÁN KIEMELTEN AZ ELEKTROLIT PÓTLÓ használatát!!!

Kifejezetten nagyobb igénybevétel esetén (eddig is…) A keresőben rátalálsz több termékre, reklámozni nem célunk, akik hozzánk járnak, kapnak ajánlást. A lényeg, hogy nagy melegben, pláne, ha nagyobb igénybevételnek teszed ki a kutyádat és sok folyadékot párologtat, szükséges az elektrolit és a sópótlás!

Legyetek felelősségteljesek, vigyázzunk a kutyáinkra! DogVanguard