Bentlakást biztosítunk, zárt külön helyiségben, fűthető, hővédett kennelekben (6 db).

A bentlakás alatt igény szerint napi 1 / 2 tréning (a normál szükségletek mellett való mozgatással).

Figyelem! Kizárólag alap szocializált és szeparációs szorongástól mentes kutyákat fogadunk!

Elutasítás: sokan hívnak alap engedelmes kiképzés igényével bennünket, de a Gazdik nagyrészt nem akarnak tanulni, ezeket a megkereséseket – bevétel kiesés ide vagy oda – visszautasítjuk! (a kutya NEM ROBOT!!! – velünk fog működni, de – pechünkre – a Gazdája is kell, hogy kezelési tudást szerezzen, enélkül nem fog úgy viselkedni vele, ahogy mi kiképezzük! – igen, tudjuk, hogy van “olyan” módszer, ami ennek megfelelően működhet, ismerjük és néhány esetben alkalmazzuk is a “fegyelmező” kiképzést, de önmagában ezt a módszert morális okokból MI NEM VÁLLALJUK!

Helyeink és az időpontok korlátozottak!

Az időpontok és az árak igény szerint alakulnak, hívd ezt a telefonszámot: +36 20 4144 771Bejegyezésekről és aktuális eseményekről – kutyakiképzésről, tanfolyamokról, oktatásokról – a kutyaiskola Facebook oldalán olvashatsz: >katt<


Elérhetőségek oldalon érdeklődhetsz további információkért, foglalási időről és további feltételekről: >katt<


 

Olvass véleményeket rólunk, egyéni és csoportos oktatásokon résztvevőktől: >itt<


 

Jó tudni!!!

Kutyaiskolánkban külön nagy pályák vannak elkülönítve, elég magas és sűrű drótfonású kerítéssel (fertőzések, vadak jártasságának elkerülése miatt). Csarnokunkban, zárt helyen vannak a bentlakásos részek, biztonságosan és jól elkülönítve. Kifejezetten ügyelünk a fertőtlenítésre, Barrycidal 33-as – baktérium-, gomba-, vírusölő hatású – fertőtlenítő szerrel kezeljük a felületeket. A kutyákat külön-külön visszük egészségügyi sétákra és szükség esetén más pályákon, saját eszközökkel foglalkoztatjuk. Az érték nálunk az egészség és a biztonság!