E-mail: contact(kukac)dogvanguard.com

Gerényi Nóra +36 20 4144 771 (iskolavezető, tulajdonos)

Google cégként: >klikk<

Youtube csatorna: >klikk<

(elfoglaltság miatt nem minden esetben fogadható a hívás, visszahívás normál időben nem mindig lehetséges, ez esetben kérjük, írj e-mailt)

Kutyaiskola címe: 8000 Székesfehérvár, Kiskút útja 1. (régi Wörösmarty TSZ – jelenlegi Alba Agrár ZRt. belterülete). NEM GPS-alapjánhanem a Metró áruháztól a Zámoly felé vezető út felőli bejáratnál!), a gazdasági területen belül több tábla jelzi a „DogVanguard Kutyaiskola” pontos helyét, ahol nagy parkoló áll rendelkezésre.

Google térképen (kattintással elérhető): Kutyás Oktatóközpont

Bármely képzésre való jelentkezés után e-mailben pontos térképet és videót kapsz az útvonalról!


Adatvédelmi irányelvek:
A honlap látogatások adatait kizárólag statisztikai célokra használjuk, saját eszközökön nem tároljuk és nem használjuk fel. 3. személlyel nem osztjuk meg – kivételt képez az Európai Uniós és a hazai törvényben előírt hatósági eljárások esetén.
Képzésekre való jelentkezés esetén a külön kitöltött jelentkezési lapok, valamint az egyéb módon egyeztetett adatok kerülnek tárolásra és felhasználásra a törvény által előírt módon.
A honlapon – és további média felületeken – található fotók és szövegek (tartalomban és összefüggő szakmai értelemben kizárólag saját szellemi tulajdon, azok másolása, közzététele, 3. személlyel való megosztása kizárólag írásos engedélyünk által lehetséges, minden egyéb esetben jogsértő.
Az általunk / nálunk készült képi- és hanganyagok saját tulajdont képeznek, azokat saját marketing és üzleti célra felhasználhatjuk. Képi- és hanganyagot kizárólag mi készíthetünk vagy az általunk felkért személy, ezek tárolása és felhasználása a DogVanguard vezetőségét illeti meg, bárki más által történő megosztás esetén kötelező a www.dogvanguard.com oldalt / linket / felületet / nevet (lehetőség tekintetében a legrelevánsabbat) feltüntetni, ennek hiányában nem járulunk hozzá és az eset jogkövetkezménnyel járhat.
A fentieket minden látogató, ügyfél, szerződött partner az oldal látogatásával, a rendezvényeinken való részvétellel elfogadja és magára nézve kötelező érvényűnek tekinti.
Érvényes: 2019. augusztus 1-től visszavonásig / módosításig.
Észrevétel vagy engedély kérés esetén használd a fent látható elérhetőségeket!

Facebook: >klikkelj<

Insta: >klikkelj<

Vélemények rólunk: >klikkelj<