Az Oktatóközpont csoportos képzésének keretein belül az alábbi modulokat oktatjuk le Neked:

  • Ring etikett
  • Ringdresszúra
  • Kutya beállítás
  • Felvezetés
  • Kiállításra való felkészítés

Kiknek ajánljuk?
Komoly ambíciókkal rendelkezőknek és kezdőknek, tenyésztőknek és hobbi kutyatartóknak egyaránt!

Oktatás módjai:

  • 5 alkalmas bérlet: 2 hónap alatt lejárható: 25.000,- Ft
  • 10+1 alkalmas bérlet: 4 hónap alatt lejárható: 50.000,- Ft

vasárnaponként: 13.30-tól

Órarend: 60 perces csoportos foglalkozásokban, folyamatosan *kivéve: szakmai – kiállítások – elfoglaltság esetén, melyet a Facebook privát csoportban – regisztrált tagok részére –  a pontos órarend jelez.

Jelentkezés és bekerülés: 

  1. lépés: jelentkezési lap kitöltése és beküldése (és az abban választott képzési díj befizetése) — > Jelentkezési lap <
  2. lépés: sikeres jelentkezés esetén (1. lépés után) bekapcsolunk a zárt Facebook csoportunkba, ahol már választhatod is a dátumokat, ezzel foglalva a számodra megfelelő időpontokat!
Figyelem: kifogásolható szociális viselkedés esetén - idegen kutyák / emberek jelenlétében - nehezen kezelhető kutya (agresszívitás, dominancia, egyéb) csoportos képzésre nem hozható! Ilyen esetben előre és személyesen egyeztetett önálló órára van csak lehetőség, feltérképezés és illeszthetőség vizsgálatát és megítélését kizárólag a vezető tréner végezheti (külsős véleményt nem fogadunk el!).

Magánóra lehetőségét korlátozottan tudjuk biztosítani, ennek lehetőségéről személyes egyeztetés szükséges a vezető trénerrel. Csoportos tanórák előnye (a kizárólag magánképzéssel szemben / mellett): mivel a kiállításokon is több kutya van felvezetésben, ezért nálunk már valós helyzetben tanulsz a kutyáddal. Kutyád szocializációt is tanul korosztályos különbséggel, hiszen a versenyeken szintén kölyök és felnőtt kutyák is részt vesznek és sok esetben közvetlen környezetben mérettetnek meg. A célunk, hogy a hazánkban is a legjobb körülmények között készülhessenek fel, hogy a legjobbtól tanulj, hogy a csoportos képzéssel megadjuk azt az előnyt, hogy kutyáddal már valós versenykörülményre jellemző helyzetben sajátítsd el a tudást.

VIGYÁZZ!!! Másolókkal, kezdőkkel, nem megfelelő helyszínnel rendelkezőkkel óvatos légy! Spórolni csak az eredményeken tudsz…

Covid-19: A kutyaiskolánk Székesfehérváron kiemelkedő intézkedések mellett tartja a professzionális kutyakiképzéseket.

Várunk szeretettel 🐾🐩❣️