A kutyakiképzés ezen típusa a kutyánk legérzékenyebb és legcsodálatosabb érzékszervére épül, az orra és a szaglás képességére.

Nyomkövetés kutyával

Bérlettel! folyamatos csatlakozási lehetőség szombatonként 15.30-tól (50 perces foglalkozás, 8 alkalommal, kis csoportokban).

Kezdőknek:

8 alkalomas részvétellel (bérlettel) az alapokat sajátítod el a kutyáddal:

  • nyom fektetésének megtanulása,
  • a kutyának az alkalmak előrehaladtával már 150 lépéses távolságban kell követnie a nyomot,
  • megtanítunk a lefektetett nyom megtartásának technikájára (és a nyomvesztés felismerésére és korrekciójára),
  • a nyomkövetés során 3 különféle tárgy kerül követésre (kezdőként saját nyom), és azok variációban való elhelyezése és keresése,
  • találati jelzés megismerése (gyakorlati képzés a haladó csoportban történik).

Első alkalommal nem kell különösen készülnöd, a kutyát és lelkesedésedet hozd magaddal, természetesen nyakörv és póráz szükséges 🙂 amennyiben van, hámot hozz magaddal, jól jöhet egy hosszabb (5-10 méteres póráz is) és jó sok jutalomfalatot (puha, könnyen ehető, nem száraz / szárított élelem).

Maximált létszámban, kis csoportban, egyéni figyelemmel!

Kezdő bérlet díja: 29.800,- Ft

Jelentkezés 2 perc alatt: >kattints<

____________________________________________________________________________

Továbbképzés:

Az alap tanfolyamot elvégzők folytathatják a tanulást külön csoportban. A kezdő nyomkövetés tudása tovább bővül, ezen kutyakiképzések alkalmával már 3 tárgy variálásra kerül a nyomvonalon, a találati tárgyakat és azok számát – képességtől és tudási szinttől függően – növeljük + oldalirányba való (jobbra / balra) törését is tanítjuk (irányváltások tanulása). Haladó órákon már az idegen tárgyak bevetése is sorra kerülhet, ezen a szinten alakítjuk ki gyakorlatban is a találati jelzést a kutyával.

A haladó csoportos képzésről további tájékoztatást a kezdő tréninges során kapsz, vagy érdeklődhetsz az “Elérhetőségek” valamelyikén.

Várunk Benneteket szeretettel!