Az Oktatóközpont alapelvének megfelelően ZSÁKMÁNYSZERZŐ ÖSZTÖNRE ÉPÜLŐ módszerrel (NEM félelmi agresszióra épülő) képzés!

A KUTYÁD IMÁDNI FOGJA!

Nyílt kutyakiképzés! – értsd: mindegy, hogy hol jártál iskolába, mindegy, hogy fajtatiszta vagy keverék, kicsit vagy félig képzett, vagy profi kutyád van, várunk, ha csak érdekel a téma vagy ha sport-, munka célod van a kutyáddal!

     

Őrző-Védő órák: SZOMBATONKÉNT

Képzés díja kezdőként (vagy máshol megkezdett képzés esetén): 29.800,- Ft / bérlet (8 alkalom)

Jelentkezési lap (2 perc alatt kitölthető): >klikkelj<


Kinek ajánljuk?

  • családi- és hobbikutyásoknak (területvédelem, személyvédelem, készségfejlesztés, kutya ösztöneinek kiélése céljából),
  • sport célú kutyásoknak,
  • munkavonalú, -célú kutyásoknak.


Pénz visszafizetési garanciával! Amennyiben az első alkalommal úgy ítéljük meg, hogy a kutyád képességei és képezhetősége nem alkalmas az őrző-védő képzésre, avagy károsítaná a jellemét, az esetben tisztességesen közöljük és az első óra díját levonva a képzés hátralevő díját visszafizetjük.


FOLYTATÁS – HALADÓ / FEJLESZTŐ / SPORT-MUNKA KÉPZÉS:

Az első 8 alkalom akár kezdőként, akár máshonnan átigazoltként elégséges ahhoz, hogy megszeresd, képet kapj róla a tréner véleménye alapján, hogy szereti-e az eb és hová tud fejlődni, eljutni. A folytatásra van lehetőség, ezt már személyesen egyeztetjük a kezdő képzés alatt.

Várunk szeretettel!

Kezdek, jelentkezési lap: >klikkelj<

Regisztrációhoz kötött jelentkezés! Tagok FB zárt csoporton belül értesülnek esetlegesen elmaradó óráról, egyéb információk mellett!