Éveket vártunk, hogy egy igazán profi kiképzőt szerezzünk meg, aki az Oktatóközpont alapelvének megfelelően ZSÁKMÁNYSZERZŐ ÖSZTÖNRE ÉPÜLŐ módszert képvisel (NEM félelmi agresszióra épülő)!

2021-től Kis Szabó László vezető kutyakiképző kezdi meg nálunk a munkát, aki minden tekintetben tiszteletünket és bizalmunkat élvezi. (olvashatsz Róla a “Bemutatkozás” menüpontban)

Nyílt oktatás! – értsd: mindegy, hogy hol jártál iskolába, mindegy, hogy fajtatiszta vagy keverék, kicsit vagy félig képzett, vagy profi kutyád van, várunk, ha csak érdekel a téma vagy ha sport-, munka célod van a kutyáddal!

     

Őrző-Védő órák: 2021. április 3-ától (szombat) 17.00 órától, SZOMBATONKÉNT ugyanabban az időpontban (17.00 órai kezdettel).

Figyelem: 2021. MÁRCIUS 27-én SZOMBATON 14.00 órától NYÍLT NAP! Bemutató, ismertető, ízelítő és demonstráció az ŐRZŐ-VÉDŐ SZINTJEIRŐL: TEK-es kutyák, személyvédelem, területvédelem, beszélgetés a kiképzésről, szintekről, módszerről…

Képzés ára: 8 alkalmas bérlettel (3 hónapig lejárható) 29.800,- Ft

Jelentkezési lap: >klikkelj<

Kinek ajánljuk?

  • családi- és hobbikutyásoknak (területvédelem, személyvédelem, készségfejlesztés, kutya ösztöneinek kiélése céljából),
  • sport célú kutyásoknak,
  • munkavonalú, -célú kutyásoknak.

Pénz visszafizetési garanciával! Amennyiben az első alkalommal úgy ítéljük meg, hogy a kutyád képességei és képezhetősége nem alkalmas az őrző-védő képzésre, avagy károsítaná a jellemét, az esetben tisztességesen közöljük és az első óra díját levonva a képzési további díjat visszafizetjük.

Jelentkezési lap: >klikkelj<