Nyugat-Európa után itthon is egyre népszerűbb a birkaterelés.
Csodálatos sport, hiszen bizonyos fajták kódolva vannak a terelésre, mi magunk is műveljük kutyáinkkal, így a kutyaiskola oktatás keretében is biztosítja a képzést.

.

Képzésünkről riportok és kisfilmek készültek, melyeket a Kistermelők Lapja Magazin mutat be folyamatosan. A 2021. januári számban 2 oldalas írás jelent meg "A pásztorok hagyatéka" címmel. A címlapon a vezető tréner, Gerényi Nóra és Berger de Beauce terelőkutyája, Boos. 

Nálunk megtanulod, mik az alapok, felmérjük a kutyádat és az ösztönkészletét, és ha kedvet kaptál hozzá, netán sport- vagy verseny elképzelésed van, előkészítünk!
Nemzetközileg elismert terelő edzők keze alá dolgozunk.

Csoportos oktatás (5 alkalom bérlettel) – téli időszakban a csoportos szünetel -, VAGY egyéni foglalkozás (legalább 3 alkalom, részletek telefonon, egyéni időpont, egyéni terület, egyéni metodika alapján)


Következő induló csoportos tanfolyam (maximum 5 kutya): TAVASZI IDŐTŐL, figyeld a KIÍRÁST!

                      


BETELT!!! (Covid-19 helyzet miatt tavaszra halasztva) 2020. novemberében Szaporcán, a Duna-Dráva Nemzeti Parkban, Ős-Dráva Látogatóközpontban tartunk teljes hétvégés eseményt (az oktatásra előjegyzésben minden hely elkelt ! November 28. szombat: 12 kutya, 29-e vasárnap: 12 kutya kerül oktatásra:


Nálunk:

         

Az oktatások alkalmával elsősorban az irányíthatóságot alapozzuk meg, alap engedelmességet alakítunk ki a juhok közelében / jelenlétében, ösztönt térképezünk fel,  NEM JUHOKAT HAJKURÁSZTATUNK A KUTYÁVAL terelés címén !!! További részletekért telefonálj a +36 20 4144 771-es telefonszámra!

Kiknek ajánljuk:

  • terelés iránt érdeklődő kutyatulajdonosoknak,
  • már tereléssel ismerkedő kutya-gazdi párosoknak,
  • kezdőknek és nem kezdőknek.

Az alábbi fajtákat fogadjuk:
Beauceron, Briard, Svájci juhász, Pireneusi juhász, Collie, Mudi, Belga juhász (Tervueren, Malinois, Groenendael), Corgi, Kelpie, Ausztrál juhász, Puli, Pumi, Kelet-Európai juhász, Shetlandi, Picard.

Covid-19: A kutyaiskolánk Székesfehérváron kiemelkedő intézkedések mellett tartja a professzionális kutyakiképzéseket.