Nyugat-Európa után itthon is egyre népszerűbb a juhterelés.
Csodálatos sport, hiszen bizonyos fajták kódolva vannak a terelésre, mi magunk is műveljük kutyáinkkal, így a kutyaiskola oktatás keretében is biztosítja a képzést.

Célunk, hogy megismerd a terelőkutyázást, a kutyád ösztönkészletét, -erejét és természetesen hasznos visszajelzést kapsz a kutyáddal való kapcsolatodról is (melyet a kutyázás más terén nem tapasztalhatsz meg). 

.

Képzésünkről riportok és kisfilmek készültek, melyeket a Kistermelők Lapja Magazin mutat be folyamatosan. A 2021. januári számban 2 oldalas írás jelent meg "A pásztorok hagyatéka" címmel. A címlapon a vezető tréner, Gerényi Nóra és Berger de Beauce terelőkutyája, Boos. 

Nálunk megtanulod, mik az alapok, követelmények, felmérjük a kutyádat és az ösztönkészletét, és ha kedvet kaptál hozzá, netán sport- vagy verseny elképzelésed van, előkészítünk!
Nemzetközileg elismert terelő edzők keze alá dolgozunk.

Csoportos oktatás (4 alkalmas bérlettel) – téli időszakban a csoportos szünetel -, VAGY egyéni foglalkozás (legalább 3 alkalom, egyéni igény esetén részletek telefonon, időpont / egyeztetés alapján)


CSOPORTOS (maximum 5 kutya) indul:

2021. október 10. vasárnap 9.30-tól

Jelentkezz 2 perc alatt: >klikk<

Az eseményt a Facebook oldalunkon is megtalálod: >ide kattintva<


EGYÉNI KÉPZÉS foglalható időpontja miatt telefonálj: +36 20 4144 771

Az oktatások alkalmával elsősorban az irányíthatóságot alapozzuk meg, alap engedelmességet alakítunk ki a juhok közelében / jelenlétében, ösztönt térképezünk fel,  NEM JUHOKAT HAJKURÁSZTATUNK A KUTYÁVAL terelés címén !!! További részletekért telefonálj a +36 20 4144 771-es telefonszámra!

Kiknek ajánljuk:

  • terelőösztön iránt érdeklődő gazdinak,
  • terelés sport iránt érdeklődő kutyatulajdonosnak,
  • már tereléssel ismerkedő kutya-gazdi párosnak,
  • kezdőknek és nem kezdőknek.

Az alábbi fajtákat (és keverékeit) fogadjuk:
Beauceron, Briard, Svájci juhász, Pireneusi juhász, Collie, Mudi, Belga juhász (Tervueren, Malinois, Groenendael), Corgi, Kelpie, Ausztrál juhász, Puli, Pumi, Kelet-Európai juhász, Shetlandi, Picard, Német juhászkutya.


2021. július 10. és 11.: Szaporcán, a Duna-Dráva Nemzeti Parkban, Ős-Dráva Látogatóközpontban tartottunk “Terelőkutyázás Alapjai” oktatást hatalmas sikerrel (következő várhatóan 2021. ősze):

       


Nálunk:

      

Vélemények rólunk: >Klikk<

NHAT Terelőösztön-teszt:

2021. júliusában az FRPK (Francia Pásztorkutya Klub) által szervezett NHAT rendezésre került.

Júliusban: 5 nevezőből 5 kutya KITŰNŐ eredménnyel teljesítette a megmérettetést!

       


További fotók, információk, esemény kiírások a Facebook oldalunkon: >Facebook<

Covid-19: A kutyaiskolánk Székesfehérváron kiemelkedő intézkedések mellett tartja a professzionális kutyakiképzéseket.