Jelentkezz 3 és 9 hónap közötti kiskutyáddal! A legfontosabb alap az engedelmes, boldog és hűséges kutyához!

Játékos tanulás, kapcsolatépítés, együttműködés és kontroll-önkontroll megalapozása = mindennek az alfája és omegája, az engedelmesség előkészítője! NEM KUTYAOVI (ovit külön tartjuk, kiegészítésként látogatható, rendszerint a kurzus után)!

Heti 1 foglalkozással, kényelmi időben, 4 vasárnapon át, bérletes rendszerben, kis létszámú csoportban a minőség tarthatóságáért.

  • Első alkalommal elméleti oktatás 2 – 2,5 órában (kutya nélkül), majd:
  • 3 x 90 perces (2 x 45 perc!) gyakorlati képzés,
  • igen, házi feladatokkal az egész családnak, hiszen családtag 🙂


Következő induló csoport:

2022. február 20. vasárnap 14.00 óra

(képzések időpontjai: febr. 20. 1400 órai kezdéssel elméleti oktatás kutyus nélkül 2-2,5 órás tartamban, febr. 27. 14.00 gyakorlati óra 2×45 perc, márc.6. 14.00 óra gyakorlat 2×45 perc, márc. 13. 14.00 óra gyakorlat 2×45 perc)

A tanfolyam díja: 34.500,- Ft

Jelentezz 2 perc alatt itt: >katt<


A kutyakiképzés fontos része a jól megalapozott kölyökkutya, az engedelmes oktatásokon sokkal hatékonyabb és gyorsabb fejlődést ér el az a kiskutya, aki járt “általános iskolába”, hiszen ilyenkor a továbbfejlődés fontos alapjait sajátítja el gazdi és kutyus egyaránt!

 

A kölyökkor soha nem tér vissza! Az úgynevezett szivacskorban szó szerint szívják magukba a tudást a kiskutyák, ekkor alapozunk meg olyan stabil és jókedvű kapcsolatot a gazdival, amelyet az engedelmes oktatások feladatai alatt kamatoztatunk. Oktatási rendszerünk nem véletlenül épül így fel, a legtöbbet az itt megalapozott kutyusokból hozhatjuk ki! Később már nem dönthetsz, hozd most a kiskutyádat!


A Kölyök Kutya alapozó Kurzus kiegészíthető a Kutya Ovi látogatásával, ahol fajtárs kommunikációt és falkaösszhangot tanulnak a kölyökkutyák! Az Óvodai foglalkozásokon a Gazdiként helyzeteket látsz és tanulsz, hogy később baráti sétákon, kutyafuttatón, kirándulások vagy nyaralások alkalmával felismerd a kutyák kommunikációját!

Az Óvoda külön jelentkezést igényel, kiírt órák és kapcsolattartás zárt Facebook csoportban történik. Óvodai jelentkezés itt: >katt<


Kiírt tanfolyamainkra várólista jellemző, jelentkezz időben!

Várunk szeretettel a közös 15 évetek érdekében! 😉


További érdekes bejegyzéseket, fotókat a Facebook oldalunkon találsz: >katt<

*Covid-19 járványügyi helyzet: a törvényi előírások betartása mellett, biztonságos környezetben. A kutyaiskolánk Székesfehérváron kiemelkedő intézkedések mellett tartja a professzionális kutyakiképzéseket.