NEM KUTYAOVI (ovit külön tartjuk, kiegészítésként látogatható)!

Játékos tanulás, kapcsolatépítés, együttműködés megalapozása, mindennek az alfája és omegája, az engedelmesség előkészítője!

Heti 1 foglalkozással, kényelmi időben, vasárnapokon 4x

  • Első alkalommal elméleti oktatás 2 – 2,5 órában (kutya nélkül), majd
  • 3 x 90 perces (2 x 45 perc!) gyakorlati képzés, bérletes rendszerben, kis létszámú csoportban,
  • A foglalkozás 3 és 9 hónapos kor közötti kutyusoknak indul,
  • igen, házi feladatokkal az egész családnak, hiszen családtag 🙂


2021. évi csoport következő induló dátuma:

BETELT!!! Szeptember 12. (vasárnap) 15.00 órai kezdéssel

van szabad hely: 2021. október 17. (vasárnap) 15.00 órai kezdéssel

Kurzus napjai: okt. 12. 15.00 óra: 2-2,5 órás elmélet kutya nélkül, gyakorlati órák (2 x 45 perc / alkalom) 15.00 órási kezdéssel: okt. 24., okt. 31., nov. 7.

A tanfolyam díja: 34.500,- Ft

Jelentkezz 2 perc alatt itt: >katt<


A kutyakiképzés fontos része a jól megalapozott kölyök kutya, az engedelmes oktatásokon sokkal hatékonyabb és gyorsabb fejlődést ér el az a kiskutya, aki járt “általános iskolába”, hiszen ilyenkor a továbbfejlődés fontos alapjait sajátítja el gazdi és kutyus egyaránt!

       

A kölyök kor soha nem tér vissza! Az úgynevezett szivacskorban szó szerint szívják magukba a tudást a kiskutyák, ekkor alapozunk meg olyan stabil és jókedvű kapcsolatot a gazdival, amelyet az engedelmes oktatások feladatai alatt kamatoztatunk. Oktatási rendszerünk nem véletlenül épül így fel, a legtöbbet az itt megalapozott kutyusokból hozhatjuk ki! Később már nem dönthetsz, hozd most a kiskutyát!

A Kölyök Kutya alapozó Kurzus kiegészíthető a Kutya Ovi látogatásával, ahol fajtárs kommunikációt és falkaösszhangot tanulnak a kölyökkutyák! A Kurzus résztvevői számára extra kedvezmény jár az Ovi bérletből! Információk az Oviról (és jelentkezési lap) itt: >Katt<


További érdekes bejegyzéseket, fotókat a Facebook oldalunkon találsz: >katt<

*Covid-19 járványügyi helyzet: a törvényi előírások betartása mellett, biztonságos környezetben. A kutyaiskolánk Székesfehérváron kiemelkedő intézkedések mellett tartja a professzionális kutyakiképzéseket.