Jelentkezz 10 hetes és 8 hónapos közötti kiskutyáddal! A legfontosabb alap az engedelmes oktatás sikerességéhez, a boldog és hűséges kutyához!

Játékos tanulás, kapcsolatépítés, együttműködés és kontroll-önkontroll megalapozása = mindennek az alfája és omegája, az engedelmesség előkészítője! NEM KUTYAOVI (ovit külön tartjuk, kiegészítésként látogatható, rendszerint a kurzus után)

Heti 1 foglalkozással, kényelmi időben, 4 vasárnapon át, bérlettel, maximált létszámú kis csoportban a minőség tarthatóságáért.

Az oktatás kiterjed az otthoni nevelési és gondozási tudnivalókra is!

  • Első alkalommal elméleti oktatás 2 – 2,5 órában (kutya nélkül), majd:
  • 3 x 90 perces (2 x 40 perc!) gyakorlati képzés,
  • igen, házi feladatokkal az egész családnak, hiszen családtag 🙂

Következő induló csoport: 2023. április 16. vasárnap 14.30-tól

(képzés időpontjai: április 19. 14.30-as kezdéssel elméleti oktatás kutyus nélkül 2-2,5 órás tartamban, április 23. 14.30-tól gyakorlati óra 2×40 perc, április 30. 14.30-tól gyakorlat 2×40, perc, május 1. 14.30-tól gyakorlat 2×40 perc)

A tanfolyam díja: 38.000,- Ft

Jelentezz 2 perc alatt itt: >kattints<


A kutyakiképzés fontos része a jól megalapozott kölyökkutya, az engedelmes oktatásokon sokkal hatékonyabb és gyorsabb fejlődést ér el az a kiskutya, aki járt „általános iskolába”, hiszen ilyenkor a továbbfejlődés fontos alapjait sajátítja el gazdi és kutyus egyaránt.

A kölyökkor soha nem tér vissza! Az úgynevezett szivacskorban szó szerint szívják magukba a tudást a kiskutyák, ekkor alapozunk meg olyan stabil és jókedvű kapcsolatot a gazdival, amelyet az engedelmes oktatások feladatai alatt kamatoztatunk. Oktatási rendszerünk nem véletlenül épül így fel, a legtöbbet az itt megalapozott kutyusokból hozhatjuk ki! Később már nem dönthetsz, hozd most a kiskutyádat!


A Kölyök Kutya alapozó Kurzus kiegészíthető a Kutya Ovi látogatásával, ahol fajtárs kommunikációt és falkaösszhangot tanulnak a kölyökkutyák! Az Óvodai foglalkozásokon a Gazdiként helyzeteket látsz és tanulsz, hogy később baráti sétákon, kutyafuttatón, kirándulások vagy nyaralások alkalmával felismerd a kutyák kommunikációját!

Az Óvoda külön jelentkezést igényel, kiírt órák és kapcsolattartás zárt Facebook csoportban történik. Óvodai jelentkezés itt: >katt<


További érdekességek, vélemények, hírek, fotók, események, videók:

Facebook: >kattints<

YouTube: >kattints<

Google: >kattints<

Instagram: >kattints<

LinkedIn: >kattints<