Jelentkezz 10 hetes és 9 hónapos közötti kiskutyáddal!
A legfontosabb alap az engedelmes oktatás sikerességéhez, a boldog és hűséges kutyához!

Játékos tanulás, kapcsolatépítés, együttműködés és kontroll-önkontroll megalapozása = mindennek az alfája és omegája, az engedelmesség előkészítője! Mj.: nem kutyaovi! + ebben a korban nem terhelünk kutyát engedelmességi (felnőtt!) feladatokkal, nem is etikus… ahogy 3 éves gyerektől sem várjuk el a szorzótáblát…

Heti 1 foglalkozással, kényelmi időben, 4 vasárnapon át ugyanabban az időpontban, bérlettel, maximált létszámú kis csoportban a minőség tarthatóságáért.

Az oktatás kiterjed az otthoni nevelési és gondozási tudnivalókra is!

  • Első alkalommal elméleti oktatás 2 – 2,5 órában (kutya nélkül), majd:
  • 3 x 90 perces (2 x 40 perc!) gyakorlati képzés,
  • igen, házi feladatokkal az egész családnak, hiszen családtag 🙂

Következő induló csoport: : 2024. június 16. vasárnap 15:30-tól 

Az oktatás díja: 42.000,- Ft

Jelentkezz 2 perc alatt itt: >kattintás<


A kutyakiképzés fontos része a jól megalapozott kölyökkutya, az engedelmes oktatásokon sokkal hatékonyabb és gyorsabb fejlődést ér el az a kiskutya, aki járt „általános iskolába”, hiszen ilyenkor a továbbfejlődés fontos alapjait sajátítja el gazdi és kutyus egyaránt.

A kölyökkor soha nem tér vissza! Az úgynevezett szivacskorban szó szerint szívják magukba a tudást a kiskutyák, ekkor alapozunk meg olyan stabil és jókedvű kapcsolatot a gazdival, amelyet az engedelmes oktatások feladatai alatt kamatoztatunk. Oktatási rendszerünk nem véletlenül épül így fel, a legtöbbet az itt megalapozott kutyusokból hozhatjuk ki! Később már nem dönthetsz, hozd most a kiskutyádat!


A Kölyök Kutya alapozó Kurzus kiegészíthető a Kutya Ovi látogatásával, ahol fajtárs kommunikációt és falkaösszhangot tanulnak a kölyökkutyák! Az Óvodai foglalkozásokon a Gazdiként helyzeteket látsz és tanulsz, hogy később baráti sétákon, kutyafuttatón, kirándulások vagy nyaralások alkalmával felismerd a kutyák kommunikációját!

Az Óvoda kizárólag kiegészítőként látogatható (mivel a fajtárs szocializáció csak 10%-a a teljes szocializációnak!!) – külön jelentkezést igényel, kiírt órák és kapcsolattartás zárt Facebook csoportban történik.


További érdekességek, vélemények, hírek, fotók, események, videók:

Facebook: >kattints<

YouTube: >kattints<

Google: >kattints<

Instagram: >kattints<

LinkedIn: >kattints<