Kutyás ügyfeleink véleménye fontos számunkra! 

Vélemények összessége megtekinthető a Google oldalunkon: >kattints<

Facebook oldalunkon (új): >kattints<

Facebook oldalunkon (inaktív, feltört…): >kattints<


Karola Székesfehérvárról – Doberman (egyéni és csoportos) (Google 5* Szakértelem): „Nagyon kellett már egy jól felszerelt, nagy pályás kutyaiskola Székesfehérvárra! Annyit beszél mindenki a megfelelő motivációról, végre itt mindenki hivatásos kutyakiképző és nem csak „mellékesen” kutyázik, ezért érezhető is, hogy igényesebb is az oktatás.Végre egy kutyasuli, amit nem csak egy módszert képvisel!! Jártunk már több helyen több kutyánkkal, de soha többé máshova! Imádjuk, hogy cél szerint és a kutya képességeit fejlesztve tanulunk, köszönjük!Ajánljuk az igényes gazdiknak, akik tényleg tanulni akarják a kutyájukat! Míg élünk, ide fogunk járni!

Stella Pécsről – Mudi (külsős szeminárium: terelőkutyázás Szaporca) (Google 5* Minőség, szakszerűség): „Nórival, az oktatóval egy két napos terelés keretein belül találkoztunk Szaporcán. Szakmailag nagyon toppon van. Rengeteget segített, magyarázott, sok útmutatást adott a terelés kapcsán és azon kívül is. Nagyon jól fel tudta mérni a kutya jellemét és olyan dolgokat mondott a kutyáról, amiket én előtte meg sem említettem neki. Felmérte a problémánkat, így tudunk javítani rajta. Köszönjük a szuper lehetőséget.”

Chiara Pirani – Olaszországból Székesfehérvárra – Bichon Havaneese (Facebook értékelés: kiváló): „Nagyon jó kutya suli profi oktatással. Nóra néni nagyon szigorú de mindenki imádja”

Anna Székesfehérvárról – csodálatos Mix 🙂 (csoportos tanfolyamok) (Google 5*): „Több székesfehérvári vagy környékbeli kutyaiskolában megfordultunk az elmúlt 2 évben, ahol tulajdonképpen sosem volt negatív tapasztalatunk, de egyik sem volt annyira kiemelkedően jó, hogy egy tanfolyamnál tovább maradjunk. Aztán jött a DogVanguard! 🙂 Elvégeztük az alap tanfolyamot kb. fél éve, azóta pedig a haladó/fejlesztő képzésre járunk. Nagyon ajánlom Nórit, hihetetlenül ért a kutyákhoz, szívvel-lélekkel tanít, kívánni se tudnék jobbat. Úgyhogy ha kutyasuli, akkor csakis a DogVanguard”

Klaudia Kápolnásnyékről – Uszkár tenyésztő (uszkárokkal és egy Moszkvai őrkutyával egyéni és csoportos oktatások) (Facebook értékelés: Kiváló): „Egy kutya suli amit csak imádni lehet. Profi oktatókkal!”

Ágnes Zalából – Tibeti terrier tenyésztő (Google 5* Szakszerűség): „Kutyákat imádó és végtelenül hozzáértő, a gazdikkal kedves, de határozott, nagyon profi csapat biztosítja, hogy a legjobbat tudjuk kihozni a kutyáinkból. Komolyan dolgozunk az órákon, de végig mosolyognunk kell. Szuper a hangulat és a társaság is.”

Gabriella Tarjánból – Szamojéd (egyéni 5 alkalmas + csoportos) (Google 5* Megbízhatóság, Minőség, Szakszerűség, Érték): „Véletlenül csöppentünk a DogVanguard-hoz, de ismét bebizonyosodott, hogy márpedig véletlenek nincsenek. Már az első órán rengeteget tanultunk, Nóri nagyon profi, a kutyákra olyan hatással van hogy az hihetetlen. (Szerintem előző életében kutya volt, csak ez lehet a magyarázat arra hogy ennyire érti a nyelvüket) Remélem még sokat fogunk Tőlük tanulni, alig várjuk a következő tanfolyamot. Nagyon örülünk, hogy ide keveredtünk, csak ajánlani tudom mindenkinek.”

Andrea Székesfehérvárról – Csivi (egyéni 5 alkalmas + tanfolyamok) (Google 5* Szakszerűség): „Profi kutyaiskola. Több oktatóhoz volt már szerencsém, de ilyen elkötelezett szakmailag magas fokon álló szakemberrel még nem találkoztam. Időt, energiát fektet csoportjaiba és ha kell egyes kutyusokkal, gazdájukkal külön-külön is foglalkozik, hiszen minden kutyus más csak úgy mint mi emberek. Gerényi Nóra mégis türelemmel segít mindenkinek, aki szakmai tudását kéri. A helyszín jól megközelíthető, több tábla is segíti útba igazodni az oktatásra érkezőket. Hatalmas parkolóval, az oktatást megelőző sétáltatási területtel. Mindennel felszerelt helyre érkezel amire szükség van a tökéletes kutya gazdi kapcsolat kialakításhoz. Nóra csak köszönhetünk Neked, hiszen Te segítettél családunk minden napjaiba beilleszkednie kutyusunknak. További sok sikert kívánunk munkádhoz!”

Steve Jaunin Svájcból, nemzetközi bíró és kutyakiképző – terelőkutyázás (Google 5* Megbízhatóság, Minőség, Szakszerűség, Érték)

Ágnes Dunaújvárosból – németjuhász Mix (rendezvény + tanfolyamok) (Google 5* Megbízhatóság, Minőség, Szakszerűség): „Profizmus, maximalizmus! Ha röviden kell jellemezni, ezt mindenképpen kiemelném! Nóri mindezek mellett rendkívül türelmes, soha nem jöttünk el megválaszolatlan kérdéssel. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!”

Katalin Székesfehérvárról – Beagle (tanfolyamok) (Google 5* Megbízhatóság, Minőség, Szakszerűség, Válaszadási hajlandóság, Érték): „Kezdő engedelmes csoportba jelentkeztem, annyira jók az órák, hogy mindig várom a következőt!!! Olyan oldalát is megmutatták a kutyámnak, amit eddig nem is gondoltam, hogy tud!!! Teljesen meg vagyok elégedve, profi munkát végeznek ebben a suliba!!! Ha kutyaiskolát keres valaki, ne is gondolkodjon rajta, hogy hova menjen!!! Könnyen meg lehet találni, minden felületen elérhető !!! Csak is a Dogvanguard a válasz minden kutyás dologra!! Köszönöm, hogy része lehetek ennek a csodás útnak!!!”

Beatrix Pátkáról – bull Mixekkel (egyénik és tanfolyamok) (Facebook érékelés: kiváló): „Szívből ajánlom a Dogvanguard Kutyás Oktatóközpontot minden kutyásnak, aki tanulni, fejlődni szeretne. Mindkét kutyusommal Nórihoz jártunk/járunk, akiben egy készséges, elkötelezett, profi trénert ismertem meg. Mivel a két kutyusom személyisége kb. ég és föld volt, a hatékony közös munkához nekem is meg kellett találni az eltérő közös hangot, belső motivációt. Ehhez csodálatos segítséget kaptam a kutyaiskolában. Az órák jó hangulatúak, a tananyag jól felépített, érthetően van elmagyarázva, mindig van idő az egyéni kérdésekre. A kutyaiskola jól felszerelt, jól megközelíthető, és csapata is bővül, természetesen csak profikkal. Úgyhogy mindegy, hogy terelés, őrző-védő munka vagy a kiállítások világa vonz… Dogvanguard. Mi folytatjuk.”

Tünde Velencéről – labrador Mix (Google 5* Érték): „Nórinak évtizedekben mérhető – nemzetközi is – tapasztalata, profizmusa van a kutyázás több területén! Ő a „kutyákkal suttogó”! Ugyanakkor hatalmas segítség a gazdiknak is, akiknek érthetően magyaráz, ès a kutyás élet egyéb területein is hasznos tanácsokat osztogat. Büszke vagyok és hálás, hogy kutyámmal nála tanulhattam! Rengeteget fejlődtünk mindketten!”

Gábor Székesfehérvárról – Bichon Havanees (egyéni 5 alkalmas + tanfolyamok) (Google 5* Minőség, Szakszerűség, Érték): „Szerintem az, hogy 7 hónapos Norton kutyusunk imádja Nórát, sokat elárul. Nekem tetszenek a módszerei, az oktatása, hozzáállása. Én nagyon ajánlom olyan kutyásoknak, akik technikákat, módszereket akarnak elsajátítani, hogy a kutyusuk egy hasznos tagja lehessen a társadalomnak :-)”

Márton Vácról – Mudi (tanfolyamok) (Facebook értékelés: kiváló): „Öt hónapos mudifiókámnak kerestem olyan helyet, ahol karakterének megfelelően pályára állítják. Az öt alkalomból álló terelő-alapozó alatt többet tanultunk, mint máshol két „kurzus” folyamán. Így aztán itt is ragadtunk egy kezdő engedelmesre és már alig várjuk a folytatást. Amit kaptunk Nóritól: összetett szemléletet, valós tapasztalattal alátámasztott tudást, egyéni odafigyelést, személyre szabott és rugalmas megoldásokat, élhető csoportlétszámot, változatos és a céljainkhoz rendelt feladatokat, profi partnereket a további specializációhoz. Folytathatnám, de inkább próbáljátok ki személyesen.”

Gergő Mórról  – Border Collie (csoportos tanfolyamok) (Google 5* Megbízhatóság, Szakszerűség): „Profi kutyasuli! Profi oktatókkal! Rengeteget tanultunk Náluk! Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Klaudia Abáról – Németjuhász (Google 5*): „Nagyon jól fel vannak építve az órák, rengeteget tanultunk a kutyánk viselkedéséről is. Hálás vagyok Nórának, mert bármi nehézségünk akadt, mindig számíthattunk rá. Szívből ajánlom mindenkinek!”

János Csórról – Dalmata (Google 5*): „Szakértelemből jeles! Helyszín kiemelkedően kulturált, jól felszerelt! Szakmai tapasztalat és tudás magas szintű.”

Lilla Székesfehérvárról – Tacsi (Google 5* Megbízhatóság, Minőség, Szakszerűség, Érték):

„Mi köszönjük, hogy részesei lehetünk ennek a csapatnak. 🙂 Igazan lelkiismeretes, szívvel-lélekkel a kutyusokért iskolát sikerült kialakítanotok, ami aztán egy közösséggé formálja az ott lévő bagázst.”


Egyéni oktatási formákról olvass >itt<

Csoportos kutyakiképzésekről olvass >itt<


Instagram: >klikk<

Youtube csatorna: >klikk<