Üdvözlünk a DogVanguard Kutyás Oktatóközpontnál!

A központban integratív képzés folyik, azaz TRÉNERIJÓLÉTIETOLÓGIAI alapok nyújtják a speciális módszer és tematika lényegét. Rendszeresen csoportos oktatások indulnak, de egyéni képzések is elérhetők.

Az oktatóközpontban 4 kültéri pályán folyik a képzés: karakter / játék pálya, ügyességi / erőnléti akadály pálya és egy engedelmes oktató pálya (közel 3.000 négyzetméteren), valamint külön területek szolgálják a Terelőkutya Alapozó oktatást. Ezen felül egy 240 négyzetméteres csarnok is a szolgálja a tanítást.

Bemutatkozunk, projekt vezetők:

Gerényi Nóra vagyok, integratív kutya tréner!

Székesfehérváron a DogVanguard KUTYÁS OKTATÓKÖZPONT alapítója és vezetője.

Röviden magamról: 10 éves korom óta kutyázok. Egyedi módon, saját kutyáimat is használom a képzések során. Tanítok gyermekeket, mert hiszem, hogy egy jobb jövő titka az ő neveltetésükön múlik. Életemet teljes egészében a kutyázásnak szenteltem és soha egy pillanatra sem bántam meg. Szerencsés vagyok, hisz a legcsodálatosabb hobbi a hivatásom.

Az oktatóközpont létrehozása azért volt fontos számomra, mert az itthon – ma még – rendelkezésre álló helyszínek és szakemberek jelentős része nem (!) tanítja meg az embereknek, mi kell a kutyának, az igazán jó minőségű gazdi-kutya kapcsolathoz. Ezért a saját módszer, ezért a modulokra bontott több pálya, ezért a beltéri foglalkozás, rengeteg olyan elemmel és technikával, amely sehol máshol nem áll rendelkezésre a kutyás képzésnél.

Fontos tudni, hogy az “integratív kutya tréning” eltér a manapság kutyakiképzéssel foglalkozó kutyaiskolák módszereitől, sematikus szemléletétől. A DogVanguard oktatásai komplexebb szemléletmóddal rendelkeznek. A kutya viselkedése és viszonyulása a gazdihoz és a környezetéhez sokkal összetettebb, mint önmagában egy “klasszikus” kutyakiképzésen megszerezhető fegyelmezési feladatsor. Ne felejtsük el, a fegyelmezett kutya nem ugyanaz, mint az engedelmes kutya! A legfontosabb, hogy az együttélés során gazdi és kutyusa egyaránt jó és kellemes életet éljen egymás mellett és a világban! Értsd meg és tiszteld a kutyádat! 

Projektek: Kölyök Kutya Kurzus tanfolyam, Kezdő – Alapozó – Engedelmes tanfolyam, Haladó (szinten tartó, fejlesztő, kondicionáló) Engedelmes tanfolyam, Terelőkutya Alapozó tanfolyam (és egyéni), Kutya Ovi, Egyéni Kutyakiképzés, Bentlakásos Kutyakiképzés, Viselkedési szakértő, Tanácsadó, Előadó; Rendezvények, klub találkozók


További kollégák / kolléganők bemutatása a Facebook oldalunkon található 😉 érdeklődj a képzésekről az elérhetőségek bármelyikén!


Minden Gazdit és Kutyát sok szeretettel várunk, hasznos és izgalmas élményt kaptok tanulás formájában!

Kutyaiskola, kutyasuli választó (avagy, mitől különbözünk a “többiektől”):

 • van végzettségünk (!) – ha kóklerekkel akarod elrontani a kutyádat, menj másokhoz…
 • tiszta és rendezett, fertőzésektől védett oktatási területet tartunk fenn, nincs térdig érő fű és gaz, sem kutyasz@r, ha nincs pecsétes igazolás oltásról és parazitamentességről, nem engedünk be, ha fertőzésre utaló jelet tapasztalunk kutyán, azonnal intézkedünk akár kitiltással… nem közterületet lakatoltunk le…
 • rengeteg, a képzéshez hasznos oktatási elemet építettünk, tartunk fenn Nektek…
 • rendelkezünk egy 230 nm-es csarnokkal, ahol biztosítjuk a kezdő kutyák ingerszegény alapozását, ahol szakadó esőben, tűző napsütésben, hófúvásban is meg tudjuk tartani az oktatást, ahol megfelelő higiéniás helyiségben, új toalettel és kézmosóval felszerelve biztosítjuk a minimum elvárható környezetet az emberi szükségletekhez (már akiknek van erre igénye… 😉 )
 • emberileg kifogástalan a hivatásunk (nem hagyományos és negatív módszerekkel képeztük és tanítjuk a saját kutyáinkat SEM, mint jó néhány kiképző…)
 • kutyáink a bizonyítványaink (láthatsz minket az utcán kutyáinkat sétáltatva, kutyafuttatóban kutyáinkkal más kutyákkal, nem a “véletlen műve”, hogy más trénereket nem…)
 • saját képzett kutyáinkat is használjuk az oktatások során,
 • nem sematikus elvek alapján tartjuk a képzéseket,
 • nem “csak” egy módszert oktatunk, hiszen nem EGY módszer “kell” a jó minőségű kutyás együttéléshez, a jó neveltetéshez…
 • a tanulás nem áll meg, folyamatosan fejlesztjük magunkat, gyarapítjuk tudásunkat, építünk be új és új elemeket, gyakran tanulunk Nyugat-Európában, és más szuper trénereknél,
 • Európai módszertanokat tanulmányozunk és osztunk meg Veletek,
 • nem titkoljuk, hogy mi sem így születtünk, ahogy azt sem, hogy mi is szoktunk hibázni… EZEK VAGYUNK MI!
%d blogger ezt szereti: