Üdvözlünk a székesfehérvári DogVanguard kutyaiskola oldalán!

A központban integratív képzés folyik, azaz TRÉNERIJÓLÉTIETOLÓGIAI alapok nyújtják az egyedi módszer és tematika lényegét. A kutyák alap ösztönkészletével dolgozunk, az oktatási rendszer eszerint épül fel, NEM 1 kitalált módszer, hanem a szükséges 8-10 módszer elemeinek használata történik.

Az oktatóközpontban 4 kültéri pályán folyik a képzés, ezen felül egy 230 négyzetméteres csarnokot is használunk.

Személyes: Gerényi Nóra vagyok, integratív kutya tréner (egyelőre egyedüliként Magyarországon), kutyakiképző, Székesfehérváron a DogVanguard Kutyás Oktatóközpont alapítója és vezetője.

10 éves korom óta kutyázok. Egyedi módon, saját kutyáimat is használom a képzések során. Tanítok gyermekeket, mert hiszem, hogy egy jobb jövő titka az ő neveltetésükön múlik. Életemet teljes egészében a kutyázásnak szenteltem és soha egy pillanatra sem bántam meg. Szerencsés vagyok, hisz a legcsodálatosabb hobbi a hivatásom.

Nem képezem részét a papír gyűjtögetőknek, egyszerűen kiveszem a csomagtartómból azt a kutyámat, amellyel megmutatom annak várható végeredményét, amit tanítok…

Családi kutyaoktatás, sport- és munkakutya alapozás és képzés, alkalmi ügyességi, játékos feladatok, kezelési technikák és nevelési módszerek az állandó szolgáltatás. Nagy hatékonysággal egyéni (házhoz kiszállásos) oktatást is vállalok (általános várólista 4-6 hét).

Az elmúlt években egyre inkább nagy probléma, hogy a Gazdik nem ismerik – és nem járnak utána – a módszerek közti különbségeknek, valamint nem ismerik fel, hogy a legtöbb kutyaiskola a hétköznapi szituációkra nem kínál megoldást! Mi igen! – ez a lényeg!

Tanítjuk a kutyát, mint fajt! Tanítjuk – és olvassuk – a Te kutyádat, sajátos karakterét, nem a sematikus kutyakiképzést kapod nálunk! A profi kutyaiskola mindenkinek mást jelent. Nekünk nem csak a Te kutyádat, nem csak Téged, hanem a kettőtök közötti egységet!

Google cégként: >klikkelj<


További külsős kollégáink projekt szintű kutyakiképzéseket, szakirányú, kiegészítő oktatásokat tartanak (tanfolyamok, workshopok, szemináriumok)


Kutyás Élet Alapítvány

Régi álom és terv volt egy alapítvány, mellyel tovább segíthetjük a kutyás világot jobbá tenni. A Kutyás Élet Alapítvánnyal megvalósíthatunk olyan támogatásokat és további terveket, amelyek széppé és örömtelivé teszik a kutyás életformát. Szeretnénk élhetőbbé és tisztelhetőbbé tenni a kutyásokat.

Az Alapítvány célja (nagyvonalakban):

 • A helyes és felelős kutyatartás fontosságára való társadalmi figyelemfelhívás, az ehhez kapcsolódóan a kutyaképző tevékenység, a kutyás sportok, a munkakutyás tevékenységek népszerűsítése,
 • Társadalmi szemléletformálás, tudatosság növelése,
 • kutatási anyagok közzététele és megismertetése a lakossággal,
 • ismeretterjesztés, oktatás minden korosztály és társadalmi csoport számára – kiemelten gyermek- és kiskorúak számára –,
  valamint ezzel kapcsolatos szabadidős, sport- és munkatevékenységek,
 • rendezvények szervezése, lebonyolítása

Az Alapítvány teljes egészében magán finanszírozással jött létre, szolgálatban a társadalom, de elsősorban a kutyák érdekében, ezért a magányszemélyek és cégek támogatására is számítunk.

Támogatás és adomány befogadása, adatok:

Név: Kutyás Élet Alapítvány

Számlavezető bank: OTP 11736006-21469972

Ellenőrizhetőség: adószám: 19250980-1-43, nyilvántartási szám: 01-01-0012948 (bejegyzés: Fővárosi Törvényszék)

2023. január 1-től VÁRJUK és fogadjuk AZ 1%-OS FELAJÁNLÁSOKAT! Előre is köszönjük!


2022. évi tervek:

 • iskolai / óvodai előadások és bemutatók gyermekek részére (oktatási jellegű előadások, a társadalmi felelősségvállalás jegyében). Kutyákról, kutyákkal, együttélés szabályairól, a kölcsönös tisztelet fontosságáról. A tanításunk lényege, mit lehet és mit nem, és még sok más hasznos és érdekes jellegű téma játékosan előadva;
 • oktatási – tanulmányi támogatás: az alapítvány kiemelkedő célja, hogy a közoktatási törvényben előírt érettségi előtt álló diákoknak az 50 óra közszolgálati idő letöltéséhez megnyissa a kutyás területen történő lehetőségeket. Ezért alapítványunk ezt biztosítja. Várjuk mindazon szülők és diákok jelentkezését, akik érdekesnek és hasznosnak vélik, hogy a gyermek az alapítványunknál olyan életre szóló élményként dolgozhasson, amely pozitívan fejleszti a személyiségét, a szociális érzékenységét és közben segítségünkre is van;
 • területi oktatások / bemutatók nagyközönség számára (olyan községek, kis városok számára is, ahol nincs állandóan elérhető kutyás oktatás). Az alapítvány vállalja, hogy felkérés esetén alkalmanként és / vagy visszatérő jelleggel kutyás képzést szervez és bonyolít le olyan településeken is, ahol nehézkes vagy egyáltalán nem elérhető a kutyatartók számára képzés. Társadalmunkban fontos, hogy az ismeretek eljussanak a nehezebb helyzetben lévő területekre is. Segíteni kell a fejlődést, ezért “házhoz visszük” a tudást és bízunk benne, hogy a világ jobbá válik;
 • terelő kutyás rendezvény szerezése és lebonyolítása (résztvevőkkel, jelentkezőkkel, érdeklődőkkel, meghívottakkal), hazánkban jelenleg jelentéktelennek mondható a rálátás erre a gyönyörű kutyás sportra, a munka jellege egyenesen megkopott. Célunk, hogy egyre nagyobb társadalmi érdeklődést váltson ki ez a sport és munka, amely látványos és zseniális kutya-gazda tudást, együttműködést kíván. Emellett szeretnénk népszerűsíteni a birka (juh) tartását, használhatóságát, hangsúlyozva a feléjük megkövetelendő tiszteletet és szeretetet. Hazánkban még nem túl sok helyen elérhető a kutyás képzés terelés területén, néhány verseny – méltatlanul kevés közönség érdeklődéssel. Szeretnénk, ha ez a sport és munka a nagyközönség számára is megismerhető és szurkolói támogatással élvezhető, akár családi program lenne.

Bejegyzés bírósági végzés: >Végzés megtekintése< a mindenkor érvényben lévő adatok ellenőrizhetők a birosag.hu weboldalon is.


Insta >itt<

Tisztelettel: Gerényi Nóra, kuratóriumi elnök