Kölyökkor 🙂 pajtásokkal való játékos viselkedés tanulása !

Felelős Gazdiként hozd a kutyusodat oviba!

3 és 9 hónapos kor közötti kutyusoknak (tüzelő szuka / erősen ivarérett kan a foglalkozásokon nem vehet részt).
Ezen a foglalkozáson a Kutyusod a korosztályának megfelelő pajtikkal találkozik, ahol játékos ismerkedés formájában tanulja meg a fajtársakkal való kommunikációt hivatásos (!!) kutyatréner felügyelete és segítsége mellett.

A foglalkozásra érkezhetsz alkalmanként 1.800,- Ft-os díj ellenében, vagy válthatsz bérletet (6 alkalmas, 10.000,- Ft-os, 2 hónapig érvényes kedvezőbb áron). Kölyök kutya tanfolyamon résztvevők még kedvezményes áron vehetnek részt az oviban.

Regisztrálnod kell, elsősorban a kutyusok érdekében, mivel jelentkezési lapon nyilatkozol a meglévő oltásokról, parazitamentesség megfelelő kezeléséről és arról is, hogy nincs fertőzésre utaló tünet a kutyusnál, mikor behozod közösségbe. Fizethetsz a helyszínen is és átutalással is (jelentkezési lapon minden részlet).

Vasárnaponként 16.30-tól

Jelentkezés: >klikk<

Részvételhez gondoskodnod kell a parazitamentességről (legalább 1 hónappal korábban) és a kötelező oltásokról (állatorvosi kölyökkutya programnak megfelelően, korához igazodva).

Amire számíthatsz nálunk:
– messze-távol a legigényesebb és rendezettebb pályái,
– nyáron hűsölő pancsoló a kutyusoknak, több helyen itatóhely, kulturált parkolási lehetőség,
– ellenőrzött, fertőzéstől mentes helyszín,
– igényes beltéri mosdó és toalett,
– ellenőrizhető vállalkozói háttér és számla adása a szolgáltatásról,
– végzettséggel rendelkező (!) trénerek
– jókedv 🙂

Regisztráció 2 perc alatt az alábbi jelentkezési lap kitöltésével (online), és már érkezhetsz is a következő foglalkozásra! kattints ide: >klikk<

Figyelem ‼️ mentett / örökbefogadott kölyök kutya kizárólag negatív Giardia és Corona teszttel hozható hozzánk! Megértéseteket mindannyiunk érdekében köszönjük 🙏

Kizárólag regisztrált és ovis tagjaink privát csoporton belül értesülnek esetlegesen elmaradó óráról, egyéb információk mellett.

Várunk sok szeretettel!

Facebook oldalunkon láthatsz sok érdekes és vidám fotót: >Facebook<


2021. májusában annyira megtelt a kutya ovink, hogy legalább 2-4 hétig nem tudunk újoncokat fogadni… megértéseteket köszönjük!

     


A Kutya Ovi bérletét a Kölyök Kutya alapozó tanfolyam résztvevői extra kedvezménnyel igényelhetik (8 ezer forint), a tanfolyam az oktatási rendszerünk alapján az Engedelmes oktatás előkészítője. Bővebben itt olvashatsz róla: >Katt<

*Covid-19: A kutyaiskolánk Székesfehérváron kiemelkedő intézkedések mellett tartja a professzionális kutyakiképzéseket.