Üdvözöljük a Dog Vanguard oldalán!

 

Az általunk kínált produktumok saját tervezésű, egyedi BRAND termékek.  Az ötletek az önálló igényeink alapján – sok esetben hiánypótló  módon – kerültek kigondolásra és megtervezésre, a brand és a dizájn ötvözi az elhivatottságunkat a kutyák iránt, a funkcionalitás fontosságát és a minőséget.

Az emberek számára olyan ruházati termékeket álmodtunk és terveztünk meg, amely összhangban van a kényelemmel, a jó kihasználhatósággal, a kutyák iránti szeretettel, amely emellett még egyedi divatjelleggel is bír. A termékek fajtájának számát nem áll szándékunkban vállalhatatlanná növelni, de igyekszünk az alapvető igényeknek megfelelni és minden ruhadarabból kínálni. Az egyedileg tervezett dizájn által biztosított megítélést – a mennyiség érdekében – nem váltjuk tömeggyártásra. A mi palettánk sosem lesz egy piac, ahol minden van 🙂 viszont ami van, az jó, kellemes, hasznos és vagány! 😉

_____________________________________________________________

A kutyák számára kitalált, egyedi tervezésű kiegészítők szintén önigényből fakadnak. Vannak olyan helyek a világban, ahol nagyobb hangsúlyt fektetnek a kutyák szempontjainak érvényesítésére. Vannak, ahol jobban tiszteletben tartják a kutyák igényeit, sőt, vannak, ahol ezt nem csak a közösségi oldalakon, a virtuális világban teszik… Ez alatt elsősorban azt értjük, hogy láthatóvá kell tenni, ha például a kutyád képzés alatt van, vagy műtét után lábadozik, mert így jobban fognak figyelni rá más gazdák, mellyel óvhatod a kutyádat, avagy támogathatod a képzés koncepcióját az eredményesség érdekében. Nos, kínálatunkkal mi ezt a világot kívánjuk megteremteni és képviselni Európában és átnyúlván határainkon és talán még azon is túl! Bízunk benne, hogy a termékeinkkel együtt erősíthetjük és formálhatjuk a kutyás társadalom szemléletét, mely felismeri a kutya és ember közötti egyensúly fontosságát és ezt büszkén önkifejezésre is juttatja!

_____________________________________________________________

A kínálatunkon felül vállaljuk saját brand teljes elkészítését (tervezéstől a gyártásig), tenyésztők számára arculati elemként, kiállítások szervezőinek, tulajdonosainak, kiállításokon résztvevőknek, kutyaiskoláknak, állatorvosnak és csapatának, állatpatikának, állatmentő szervezeteknek, kutyás termékeket gyártóknak / forgalmazóknak, egyéb képző szervezeteknek, vagy akár “csak” egy kutyabolond családnak .

_____________________________________________________________

Viszonteladók számára mind hazai, mind nemzetközi piacon állunk szíves rendelkezésre! Amennyiben valamely termékünket más – jelenleg nem bemutatott – feliratú nyelven szeretné viszonteladásra megrendelni, ez lehetséges, keressen fel bennünket bátran!

Szolgáltatásunkat ajánljuk – elsősorban és a teljesség igénye nélkül – tenyésztőknek, kiállítást szervezőknek, résztvevőknek, kutyaiskoláknak, állatorvosoknak, állatpatikáknak, állatmentő szervezeteknek, és mindenkinek, akik elhivatottan kutyáznak! 🙂

_____________________________________________________________

Amennyiben úgy érzi, hogy az igényéhez passzol a víziónk, de nem találta a fentiekben, úgy arra biztatjuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot és írja meg nekünk az igényét!

Termékeinket elsősorban az egyediség és a hasznosság szempontja teremtette.

 

Üdvözlettel: Dog Vanguard csapata