A legnagyobb igényű egyéni kutyás szolgáltatásunk!

!!! A túljelentkezés miatt már februárra is csak 1 kutyát tudunk vállalni (január 5-i bejegyzés) !!!

Egyéni, előre egyeztetett időpontban, helyszíni kiszállással, 1x alkalmas, 3 – 3,5 órás foglalkozás leginkább saját otthonban, ritkán a kutyaiskolában.

Sok ügyfelünk igényli ezt a szolgáltatást, jellemzően amikor a gazdi előrelátóan helyesen akarja nevelni a vállalt kutyát VAGY felismeri, hogy valamilyen problémás viselkedése van a kutyának, amit házilag nem tud / szakember nélkül nem akar megoldani. További ok, amikor a gazdi szeretne szakvéleményt arról, hogyan lehetne még boldogabb az élete a kutyájával.

Igénylés menete:

  1. telefonos vagy e-mailes megkeresés és akarat az ügyfél részéről,
  2. díj átutalása,
  3. időpont egyeztetés részünkről az ügyféllel (általában 3-4 héten belül a sok és folyamatos igény miatt nem tudunk vállalni, néhány szakmailag indokolt helyzet természetesen kivételt képez – pl. gyermekre veszélyes viselkedés),
  4. időpontban megbeszélt helyszínen konzultáció, viselkedés megfigyelése, szaktanácsadás, feladatok / módosítások kiosztása a várt viselkedés elérése érdekében (3-3,5 órás foglalkozás)

Szolgáltatás díja: 36.000,- Ft (2024.06.01. után 45.000,- Ft) (Fehérváron kívül eső esetben + kiszállási díj = tényleges üzemanyag fogyasztás alapján) !!! az előre lefoglalt időponthoz képest a változó üzemanyagár miatt a kiszállási költség növekményi kockázatát az ügyfél viseli, melyet adott esetben legkésőbb a foglalkozás alkalmával kompenzál.

Előjegyzés: telefonon: +36 20 4144 771


Sikeres élménybeszámolóinkról olvashatsz a kutyaiskolánk Facebook oldalán is: >kattints<


Olvass véleményeket rólunk: >itt<

Figyelem! Ne várd ki a nagyobb problémát! Sajnálatos tény, hogy legtöbben már akkor jelentkeznek, amikor kétségbeejtő a kutya viselkedése! Minél tovább vársz, annál inkább hosszabb időt és több energiát – és anyagi ráfordítást – vesz igénybe a kutya viselkedésének, nem kívánt szokásainak a megváltoztatása!