Kutya és Gazdi egyéni képzése! Évről-évre egyre több ügyféllel, szerte az országból!

!!! 6-8 hetes várólista van (2024. májusi bejegyzés)

      Az ügyfelünk vagy, vagy leszel:

  • amikor már felismered, hogy valamit elrontottál és ideje lenne segítséget kérni,
  • amikor máshová jártál és már tudod, hogy nem jó…
  • amikor nem szívesen hozod csoportos kiképzésre (és sok esetben igazad is van…)
  • amikor rájössz arra, hogy az internet nem „szakember”, a tévében látottak-hallottak nem úgy működnek, ahogy gondoltad…
  • amikor szégyenled mások előtt, hogy nem hallgat rád a kutyád és rátelepszik az életedre,
  • amikor már frusztrálnak azok a korlátok, amiket a kutyád okoz az életedben,
  • amikor már akár több iskolába / trénerhez is vitted a kutyádat, de nem tudtak érdemben segíteni…

A foglalkozások során elmondod a problémádat, észrevételeidet. Ezután és eközben a kutyát és a veled való kapcsolatát megfigyeljük, felmérjük. Ebből leolvassuk a GYÖKÉRPROBLÉMÁT (!) és erre egyéni megoldást, válaszokat, feladatokat, gyakorlatokat és tanácsokat kapsz.

Az egyéni képzések során leginkább a kutyád saját személyisége van figyelembe véve, nem sematikus kutyakiképzést történik! Segítséget kapsz javítani, tovább fejleszteni a közted és a kutyád közötti összhangot, kommunikációt. Javítjuk, helyreállítjuk az optimális harmóniát!

A pontos célodat minden esetben szükséges megfogalmazni, ehhez mérten és ez alapján kerül felállításra a viselkedés-módosítási terv!

Az egyéni képzés 3 alkalmat jelent (optimálisan hetente a megfelelő fejlődés eléréséhez), helyszíni kiszállással, ha szükséges külső helyszínnel / az iskola területén.

Díj (3 x ~1,5 órás alkalom) 98.000,- Ft (2024.06.01-től 124.000,- Ft) (*az ár egyes esetekben eltérhet, ennek módosítási jogát fenntartjuk). A díj előre és egyben fizetendő. Székesfehérváron kívül további kiszállási költség merül fel. A kiszállás minden esetben a tényleges üzemanyag fogyasztás alapján kerül meghatározásra és az alapdíjhoz adódik. Az üzemanyagár változások miatt a kiszállási költség a foglalt dátumokon érvényes üzemanyag áraknak megfelelően kerül megállapításra, melyet az ügyfél kompenzációként az adott napon pluszban megfizet (ha szükséges).

!!! Több kutya esetén felár kerül felszámításra !!!


Igény jelzése: telefonon: +36 20 4144 771


Olvass véleményeket rólunk: >itt<

Kedvelj és kövess minket Facebook oldalunkon: >klikk<


Büszkék vagyunk arra, hogy sok máshová járt kutyával kerestek fel bennünket, ahol van lehetőségünk bemutatni, milyen a valós kutyaviselkedés, a problémák feltárásával a cselekvési tervek minden esetben sikert hoznak! Minden kutya más, a beilleszkedést segítjük. Leolvasásra kerül a kutya „története” és a viszonyulása a gazdájához. Ez alapján kerül képzésre a kutya és a gazda. Sikerünk a kutyádban rejlik!


Ha bevárod a problémákat, az bizony sajátos figyelmet és hozzáértést kíván! Ha azt hiszed, hogy olcsón megúszod mellékutakon, jelezzük, csak szórod a pénzed! – nagyobb probléma, hogy pocsékolod az időt… a kutyád idejét… minél tovább vársz, annál nehezebb = annál többe fog kerülni… Jelentkezz időben a minél nagyobb és gyorsabb sikerért!