Kutya és Gazdi egyéni képzése! Évről-évre egyre több ügyféllel, szerte az országból!

        Egyéni képzésre előzetes egyeztetés alapján kerül sor.

Mikor kéri a Gazdi:

  • amikor már felismered, hogy valamit elrontottál és felismered, hogy érdemes segítséget kérni,
  • amikor nem szívesen hozod csoportos kiképzésre (és sok esetben igazad is van…)
  • amikor rájössz arra, hogy a tévében és rádióban hallottak nem úgy működnek, ahogy láttad / hallottad…
  • amikor szégyenled mások előtt, hogy nem hallgat rád a kutyád és rátelepszik az életedre (nem vagy ezzel egyedül, van segítség),
  • amikor már frusztrálnak azok a korlátok, amiket a kutyád okoz az életedben,
  • amikor rájössz, hogy az internet nem jelent megoldást vagy még rosszabb is lesz a helyzet…
  • amikor már több helyre vitted a kutyádat, más trénerek sablonokat válaszoltak és nem tudtak érdemben segíteni…

A foglalkozást minden esetben felméréssel kezdődik. Ezen alkalmak során a kutya általános viszonyulása és viselkedése kerül feltérképezésre. A képzés megkezdésekor viselkedés-módosítási terv kerül készítésre, ez alapján épül fel a foglalkozás sorozat.

Az egyéni képzések során leginkább a kutyád saját személyisége van figyelembe véve, nem sematikus kutyakiképzést történik! Segítséget kapsz tovább fejleszteni közted és kutyusod közötti összhangot, kommunikációt. Helyreállítjuk az optimális harmóniát!

A pontos célodat minden esetben szükséges megfogalmazni, ehhez mérten és ez alapján kerül felállításra a viselkedés-módosítási terv!

Az egyéni képzés 5 alkalmat jelent (optimálisan hetente a megfelelő fejlődés eléréséhez), helyszíni kiszállással, ha szükséges külső helyszínnel / az iskola területén.

Díj (5 alkalom) 94.000,- Ft (*az ár egyes esetekben eltérhet, ennek módosítási jogát fenntartjuk).

Igény jelzése: az elérhetőségek menüpont alatt: >klikk<


Olvass véleményeket rólunk: >itt<

Kedvelj és kövess minket Facebook oldalunkon: >klikk<


Büszkék vagyunk arra, hogy sok máshová járt kutyával kerestek fel bennünket, ahol van lehetőségünk bemutatni, milyen a valós kutyaviselkedés, a problémák feltárásával a cselekvési tervek minden esetben sikert hoznak! Minden kutya más, a beilleszkedést segítjük. Leolvasásra kerül a kutya “története” és a viszonyulása a gazdájához. Ez alapján kerül képzésre a kutya és a gazda. Sikerünk a kutyádban rejlik!


 

Ha bevárod a problémákat, az bizony sajátos figyelmet és hozzáértést kíván! Ha azt hiszed, hogy olcsón megúszod mellékutakon, jelezzük, csak szórod a pénzed! – nagyobb probléma, hogy pocsékolod az időt… a kutyád idejét… minél tovább vársz, annál nehezebb = annál többe fog kerülni… Jelentkezz időben a minél nagyobb és gyorsabb sikerért!