Kutya és Gazdi egyéni képzése! Évről-évre egyre több ügyféllel, szerte az országból!

        Az ügyfelünk vagy / leszel:

  • amikor már felismered, hogy valamit elrontottál és felismered, hogy érdemes segítséget kérni,
  • amikor nem szívesen hozod csoportos kiképzésre (és sok esetben igazad is van…)
  • amikor rájössz arra, hogy a tévében és rádióban hallottak nem úgy működnek, ahogy láttad / hallottad…
  • amikor szégyenled mások előtt, hogy nem hallgat rád a kutyád és rátelepszik az életedre (nem vagy ezzel egyedül, van segítség),
  • amikor már frusztrálnak azok a korlátok, amiket a kutyád okoz az életedben,
  • amikor rájössz, hogy az internet nem jelent megoldást vagy még rosszabb is lesz a helyzet…
  • amikor már több helyre vitted a kutyádat, más trénerek sablonokat válaszoltak és nem tudtak érdemben segíteni…

A foglalkozás minden esetben felméréssel kezdődik. Ezen alkalom során a kutya általános viszonyulása és viselkedése kerül feltérképezésre. A képzés megkezdésekor viselkedés-módosítási terv kerül készítésre, ez alapján épül fel a foglalkozás sorozat.

Az egyéni képzések során leginkább a kutyád saját személyisége van figyelembe véve, nem sematikus kutyakiképzést történik! Segítséget kapsz tovább fejleszteni közted és kutyusod közötti összhangot, kommunikációt. Javítjuk, helyreállítjuk az optimális harmóniát!

A pontos célodat minden esetben szükséges megfogalmazni, ehhez mérten és ez alapján kerül felállításra a viselkedés-módosítási terv!

Az egyéni képzés 4 alkalmat jelent (optimálisan hetente a megfelelő fejlődés eléréséhez), helyszíni kiszállással, ha szükséges külső helyszínnel / az iskola területén.

Díj (4 x ~1,5 órás alkalom) 98.000,- Ft (*az ár egyes esetekben eltérhet, ennek módosítási jogát fenntartjuk). Székesfehérvár 10 km-es körzetében további kiszállási költség nem merül fel, ezen kívül tényleges üzemanyag fogyasztás kerül kiszámításra és a díjhoz adódik. !!! Május közepétől – de biztosan az üzemanyag hatósági árstop megszűnésével – a kiszállási költség a foglalt dátumokon érvényes üzemanyag áraknak megfelelően kerül megállapításra, melyet az ügyfél kompenzációként az adott napon fizet (ha szükséges)

Igény jelzése: az elérhetőségek menüpont alatt: >klikk<


Olvass véleményeket rólunk: >itt<

Kedvelj és kövess minket Facebook oldalunkon: >klikk<


Büszkék vagyunk arra, hogy sok máshová járt kutyával kerestek fel bennünket, ahol van lehetőségünk bemutatni, milyen a valós kutyaviselkedés, a problémák feltárásával a cselekvési tervek minden esetben sikert hoznak! Minden kutya más, a beilleszkedést segítjük. Leolvasásra kerül a kutya “története” és a viszonyulása a gazdájához. Ez alapján kerül képzésre a kutya és a gazda. Sikerünk a kutyádban rejlik!


Ha bevárod a problémákat, az bizony sajátos figyelmet és hozzáértést kíván! Ha azt hiszed, hogy olcsón megúszod mellékutakon, jelezzük, csak szórod a pénzed! – nagyobb probléma, hogy pocsékolod az időt… a kutyád idejét… minél tovább vársz, annál nehezebb = annál többe fog kerülni… Jelentkezz időben a minél nagyobb és gyorsabb sikerért!